TAB logoTR.jpg
TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ

Sirküler No: 240 - 20/11/2017

Konu : Hellenic Maritime Equipment Manufacturers-Cooperation with Turkish Shipyards & Shipping Companies

Yunanistan İstanbul Başkonsolosu Sayın Evangelos Sekeris ve Ekonomi-Ticaret Bölüm Başkanı Sayın Doukas Marinopoulos'un davetiyle 23 Kasım 2017 Perşembe günü 10.00-14.15 saatleri arasında ekin 2. sayfasındaki programa göre bir iş toplantısı gerçekleştirilecektir.

Bu iş toplantısına gemiler ve tersaneler için yan sanayi malzemesi üreten 8 Yunan firması katılacak ve ürünlerini tanıtacaktır. İlgi yazıya göre bu firmalardan hangileriyle görüşme yapmak istediğinizi Ek'teki formun 3. sayfasındaki "Görüşmek İstediğiniz Yunan Şirketleri" başlıklı kısmın altını doldurarak bildirmeniz gerekmektedir.

Toplantı yeri Yunan Başkonsolosluğu'nun da bulunuduğu Sismanoglio Megaro (İstiklal Cad. No:60) binasıdır.

EK-1: Davetiye - (3 Sayfa Word)

Saygılarımızla,
Hüseyin ÇINAR