Türk Armatörler Birliği 11. Kalkınma Planı Toplantısına Katıldı

11.Kalkınma Planı (290 x 200)

Türk Armatörler Birliği Genel Sekreteri Sayın Hüseyin ÇINAR 13 Ocak 2018 tarihinde Kalkınma Bakanlığı koordinesinde gerçekleştirilen 11. Kalkınma Planı Ulaştırma Özel İhtisas Komisyonu toplantısına katılmıştır.

11. Kalkınma Planı 2019-2023 yılları arasında devletimizin 5 yıllık kalkınma hedeflerini belirlediği stratejik bir plandır. Plan programlar hiyerarşisinde iktisadi ve sosyal hedefleri ortaya koyması açısından özel sektöre yol gösteren, devlet içim emredici olan ilk sıradaki dokümandır.

Bu toplantıda Türk Deniz Taşımacılığının ana hedefleri sunulmuş ve bu hedeflerin 11. Kalkınma planı içinde yer alması için önerilerde bulunulmuştur. Ulaştırmanın tüm taraf temsilcilerinin katıldığı bu toplantıya ayrıca Mersin Deniz Ticaret Odası Genel Sekreteri Sayın Korel ÖZBENLİ, İMEAK Deniz Ticaret Odası Temsilcisi Sayın Tansel TİMUR, GİSBİR Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kemalettin GÜR ve Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem MELİKOĞLU katılmıştır.