Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi ’nde "1. Kariyer Günleri" Gerçekleşti

HABER (290 x 200)

Ordu Üniveristesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 1’inci Kariyer Günleri’nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Necati Samsun Konferans Salonu’nda gerçekleşen Kariyer Günleri’nde İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Ergenç, TMMOB Gemi Makinaları İşletme Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Türkiye Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Dereli, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammer Arslantürk, denizcilik sektöründeki istihdam olanakları, denizcilik sektörünün geleceği, mühendislik alanındaki gelişmeler, sektörün öğrencilerden beklentileri gibi birçok konuda öğrenciler ile bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Haber Kaynak: Deniz Haber Ajansı