• GÖRSEL (290 x 200)

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ 41. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Türk Armatörler Birliği' nin 41. Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Nisan 2019 tarihinde İMEAK DTO Meclis Salonunda yapıldı.

• TAB_logoTR-320

Dökme Yük Piyasalarındaki Son Durum

Dökme Yük Piyasalarındaki son durum için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayınız.

• logo

Allied Shipping Research 2018 Raporu

llied Shipping Research tarafından hazırlanan 2018 raporu...

• logo

BALTIC DRY INDEX 2019 BAŞINDA NEDEN DÜŞTÜ

Harun Şişmanyazıcı'nın yazısı için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayınız.

ÇATMA (GEMİLERİN ÇARPIŞMASI ) HUKUK KURALLARI

Yerlikaya Hukuk Bürosu' ndan Avukat Sema Yerlikaya ve Türk Armatörler Birliği Hukuk Danışmanı Avukat Alev Elif Beller' in yazısı için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayınız.

Detaylı Bilgi

DENİZCİLİK’DE (ARMATÖR FİRMALAR için ) KONKORDATO UYGULAMASI OLUR MU?

Yerlikaya Hukuk Bürosu' ndan Avukat Sema Yerlikaya ve Türk Armatörler Birliği Hukuk Danışmanı Avukat Alev Elif Beller' in yazısı için "Detaylı Bilgi" kısmına tıklayanız.

Detaylı Bilgi

GEMİNİZİN DEĞERİ, KIYMET TAKDİRİ, NASIL Belirleniyor?

Türk Armatörler Birliği Hukuk Danışma Avukat Alev Elif Beller' in yazısı için "Detaylı Bilgi" kısmını tıklayınız.

• resim (290 x 200)

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ DENİZ TAŞIMACILIĞI GÖZDEN GEÇİRME RAPORU 2018 YAYIMLANDI

Türk Armatörler Birliği hem 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı ve hem de sektörü ile ilgili paydaşlarını bilgilendirmek adına “Deniz Taşımacılığı Gözden Geçirme Raporu 2018” başlığıyla yaklaşık 85 sayfalık yıllık bir rapor hazırlamıştır.