Sirküler No: 11 / Dördüncü Sanayi Devrimi Farkındalık Programı

TÜRK ARMATÖRLER BİRLİĞİ

Sirküler No: 11 – 23/01/2019

Konu : Dördüncü Sanayi Devrimi Farkındalık Programı

1. Türkiye’nin sanayi devrimine yön verecek dijital dönüşüm liderlerini yetiştirmek üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanlığıyla Boğaziçi Üniversitesi arasında yapılan protokol gereğince “Dördüncü Sanayi Devrimi Farkındalık Programı” adı altında bir eğitim düzenlenmiştir.
  2. Söz konusu eğitim çağımızın en önemli teknolojik dönüşümünü içeren çok önemli paradigmaları ortaya koymakta ve bu anlamda da sektörümüz açısından çok önem arz etmektedir.
  3. Eğer teknolojinin nereye evrildiğini görmek, bunu deniz taşımacılığına nasıl yansıtabilirizi anlamak ve rekabette öne çıkmak istiyorsanız bu eğitim sektörümüz için katılımı gereken bir eğitimdir.
  4. Dijital dönüşüme de katkı sağlayacak bu eğitimlere özellikle yönetici düzeyinde ve sonrasında diğer düzeyde çalışanların katılması uygun görülmektedir.
  5. Eğitim toplamda 60 saatlik bir eğitim olup, sadece Cumartesi günleri 09.30-16.30 saatleri ve 9 Şubat – 13 Nisan 2019 tarihleri arasında icra edilecektir.
    6. Eğitimin normal fiyatı 3.240 TL olup KOSGEB veri tabanına kayıt olmanız halinde bu eğitim için 2.500 TL’ye kadar destek sağlanabilecektir.
  6. Bu veri tabanına kayıt olduktan sonra 3 yıl boyunca bu eğitimlere katılımınız konusunda her bir şirkete 20.000 TL’ye kadar destek sağlanabilecektir.
  7. Eğitim programına ilişkin detaylar ekte sunulmuştur.

EK: Eğitim Programı-3 Sayf

Saygılarımızla,