NORSEPOWER WEBINAR: Seragazı emisyonlarını azaltan teknolojilerde Uyumluluğun Ötesine Geçme

Norsepower 8 Eylül 2021 Cuma günü saat 15:00’te gemilerde rüzgar teknolojilerinin kullanımına ilişkin bir Webinar düzenlemektedir.

Türk Armatörler Birliği sera gazı emisyonlarının azaltılmasına ilişkin olarak bir seri teknolojilerin tanıtımlarına Eylül ayından itibaren başlamaktadır. Bu çerçevede de ilk etkinlik Eskomarine tarafından duyurusu yapılmış olan ve Norsepower tarafından düzenlenen Rotor Yelken Teknolojileri konusunda olacaktır.

Rüzgar teknolojisi, IMO’nun EEXI gerekliliklerinin karşılanmasında rüzgar enerjisinden yararlananın avantajları, maliyetler ve tüm merak edilen sorulara bu Webinar’da ulaşabilirsiniz.

Norsepower Rotor Yelken Teknolojisi kanıtlanmış bir tasarruf ile güvenilir ve kullanımı oldukça kolay bir yardımcı rüzgar tahrik sistemidir.

Norsepower Rotor Yelkenleri’nin yakıt tasarrufunu yaklaşık %5 ila %20 arasında olduğu şu ana kadar olan uygulamalarda kanıtlanmıştır. Rotor yelkenleri mürettebatın çok kolay kullanabileceği şekilde otomatikleştirilmiştir.

Norsepower Rotor Yelken teknolojisi pek çok gemi türü için uygundur. Tankerler, dökme yük gemileri, yolcu gemileri, RoRo gemileri, genel kargo gemileri ve feribotlar gibi pek çok gemiye kurulumu mümkündür. Dayanıklılık ve kullanım kolaylığı açısından pek çok Class Kuruluşu nezdinde test edilerek onaylanmıştır.

Webinar’a katılım ücretsizdir.

Konuşmacılar:

Tuomas Riski, Norsepower CEO

Aude Leblanc, Marine & Offshore’da sürdürülebilir nakliye Teknoloji Lideri, Bureau Veritas

Kris Fumberger, Sürdürülebilirlik Yöneticisi, RightShip

Gavin Allwright, Genel Sekreter, Uluslararası Rüzgar Gemicilik Birliği (IWSA)

Alisdair Pettigrew, Müdür BLUE Communications

Kayıt