Seminer – Gıda Güvenliği: Gıdada Hijyen İyi Gelecek

Türk Armatörler Birliği, Migros Toptan ve Migros Perakende Akademi işbirliğinde Gıda Güvenliği semineri düzenliyor.

Gıda Güvenlik seminerinde mal kabulden yemek servisine kadar alınabilecek tedbirlere değinilecektir.

Amaç, Gıda Güvenliği zincirinin aşamalarında riskler ve alınması gereken tedbirler hakkında farkındalık oluşturmaktır.

Etkinlik Bilgileri

11 Haziran Cuma    13:00-15:00

25 Haziran Cuma    13:00-15:00

Bu eğitime ilişkin katılım bağlantısını da içeren Gıda Güvenliği Eğitimi Afişi aşağıda yer almaktadır. Eğitime bu afiş üzerindeki “katıl” butonundan girileceğinden tarafınıza gönderilen duyuru/mailin eğitim gününe kadar muhafaza edilmesi rica olunur.

Seminer ücretsizdir. Gemilerde ve şirketlerde mal kabulden yemek servisine kadar  gıda güvenliğinden sorumlu olan tüm personelin iki kez tekrarlanacak olan bu eğitime katılımları Türk Armatörler Birliği tarafından tavsiye olunur. Bu çerçevede gemilerinizdeki izinli personele bu eğitimin duyurulması eğitimin hedefine ulaşması açısından önem arz etmektedir.

Gıda Güvenliği Eğitimi

03.06.2021