Türk Armatörler Birliği olarak 42. Olağan Genel Kurulumuz yapıldı.

42. Olağan Genel Kurulumuz 26 Ağustos 2021 tarihinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonunda Gerçekleştirildi.

6,5 sene süresince Türk Armatörler Birliğine başkanlık yapan, sadece Türk Armatörler Birliği değil deniz taşımacılığı sektörünün gelişimine birçok alanda katkı sağlayarak sektörümüzün bugünlere gelmesinde çok büyük emek sarf etmiş olan Sayın Ahmet Bedri İnce 42. Olağan Genel Kurulumuz sonucunda Başkan Yardımcımız Sayın Cihan Ergenç’I başkan adayı göstererek görevi kendilerine devretmiştir. Başkanlığını yaptığı Yönetim kurulu üyelerine de teşekkürlerini sunan Sayın İnce bundan sonra da Sayın Ergenç’in başkanlığını yapacağı yeni, dinamik, genç yönetim kurulunun deniz taşımacılığı sektörünü geleceğe hazırlayacağını ve başta Deniz Ticaret Odamız olmak üzere sektörün tüm bileşenleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Yine sektördeki birlik ve beraberliğin sektöre ivme kazandaracağını belirten Sayın İnce yeni yönetim kurulu ve tüm üyelerimize iyi temennilerini iletti.

Başkan Yardımcımız Sayın Cihan Ergenç ise Sayın Ahmet Bedri İnce’den 26 Ağustos 2021 tarihinde teslim aldığı bu bayrağı kurulları ile daha da ileri taşıyacağını ve sektörü geleceğe taşımak için her türlü emek ve çabayı sarfedeceğini ifade etti.

Sayın Adil Göksu’nun Divan Başkanlığında, Sayın Hayri Yaşar Naiboğlu ve Sayın Murat Er’in Divan üyeliği kapsamında olağan gündem maddeleri ile devam eden toplantı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Sayın Tamer Kıran, Meclis Başkanı Sayın Salih Zeki Çakır’ın konuşmaları ve kurulların seçimiyle sona ermiştir.

13 kişiden oluşan yeni Yönetim Kurulu aşağıda sunulmuştur.

Cihan Ergenç

Ali İbrahim Kontaytekin